Populáris, de gondolkodtató


5 válasz: “Populáris, de gondolkodtató”

 1. mezei krisztina nelli

  Na, a tegnap láttam ismét az Ollókezű Edwardot. Ami la legjobban tetszett benne, a főszereplő (azt hiszem, Johny Deep játsza) szemei, amellyel tőkéletesen ki tudta fejezni, hogy mit érez.

 2. zsenge, a házigazda

  Az Ollókezű Edward egy igazi Tim Burton film, ami mára már klasszikusnak számít, nagyon örülök, hogy megjelent az ajánlóban.

 3. mendóka

  Egyébként Tim Burton filmjei egytől egyig jók. A színvilág, a témaválasztás, a kifejezőerő, minden teljes összhangban van. Ez érvényes a Batman filmre is. Minap néztem meg legújabb felnőtt-rajzfilmjét a Corpse Bride-ot, nagyon tetszett, viszont nem biztos, hogy 12 év alattiaknak ajánlanám. A filmben megismételte az A Nightmare Before Christmas hangulatvilágát, szerintem sikerrel.

 4. bumford

  The Shape of Things (2003) - masfel oraig popularis, es ha meg mindig ebren vagy, akkor 10 percig gondolkodtato. Kenyerre nem kenheto, ket nap alatt felejtheto.

 5. Ligeia

  Feliratkozom a Tim Burton-rajongók közé. Talán a Majmok Bolygója-remake-en kívül (amit nemtom miért kellett megcsináljon), nemogy rossz filmje nincs, de még jó se - csak zseniális.